O NAMA

Uvijek ugodnih 22º C

Tko smo mi?

SPECIJALIZIRANI SERVIS

Auto klima Hrastinski je specijalizirani servis s dugogodišnjim iskustvom u održavanju, popravcima i ugradnji A/C uređaja u osobna i gospodarska vozila.

Kako do nas?

Nalazimo se na lokaciji Nova Cesta 181 Zagreb.
Pripremili smo Vam kratke video upute kako nas pronaći. Vidimo se!

Partnerske tvrtke – Odabiremo samo renomirane dobavljače.

1995. godine potpisana je ugovorna suradnja s renomiranom njemačkom tvrtkom Waeco GmbH o upotrebi alata, proizvoda i naknadne ugradnje prema najvišim europskim standardima i propisima. Iako danas Autoklima Hrastinski više nije u partnerskom odnosu sa tvrtkom Waeco GmbH, ostvarili smo preko deset godina uspješne suradnje.

2003. godine postajemo generalni zastupnici Američko – talijanske tvrtke FrigAir S.P.A. za područje Republike Hrvatske, Federacije Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne gore te proširujemo svoju djelatnost na prodaju, veleprodaju i katalošku prodaju rezervnih dijelova za preko 30 marki automobila. Ostvarili smo preko jedanaest godina uspješne suradnje sa tvrtkom FrigAir S.P.A., koja je i danas naš glavni dobavljač dijelova, alata i potrošnog materijala.

Pošalji upit

Imate li eventualnih pitanja o svom vozilu na koje Vam mi možemo odgovoriti, ispunite online obrazac i odgovorit ćemo Vam što je prije moguće.

Online narudžba servisa

Imate li eventualnih pitanja o svom vozilu na koje Vam mi možemo odgovoriti, ispunite online obrazac i odgovorit ćemo Vam što je prije moguće.

Upitnik o zadovoljstvu

Informacije o vašem mišljenju, da li smo zadovoljili zahtjeve i potrebe, te da nam pomognete u učinkovitoj i boljoj poslovnoj komunikaciji.